Een website ontwerp en hosting nodig?

En kan je door de bomen het bos niet meer zien? Welke domeinnaam, (groen) serverpakket, SSL-certificaat, WordPress templates, Email-adressen aanmaken… Want wat heb je allemaal nodig, hoe werkt het en wat kost een website nou eigenlijk? Best veel vragen, die ik voor je kan beantwoorden en/of voor je kan regelen zodat je er geen omkijken naar hebt. Ik lever een website op met jouw wensen in functionaliteit, ontwerp en stijl, en de juiste hosting. Dit kan al vanaf 450 Euro.

Want wat heb je allemaal nodig, hoe werkt het en wat kost een website nou eigenlijk?

Wat krijg je voor die 450 Euro?

Nou, best wel een complete website voor bijvoorbeeld een blogger, DJ-artiest of restaurant. Zonder te veel vakjargon te gebruiken, wat ik voor je regel zijn de domeinregistratie (www.jouwwebsitenaam.nl), emailadressen (info@jouwwebsitenaam.nl), instellen van een geschikt hosting-pakket bij een duurzame partij, installeren van WordPress met een voorstel van een template en het vullen van de eerste content.

Meer hulp nodig zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl?

Dat kan. Samen zullen we brainstormen over de stijl die je uit wilt stralen met je website. Een sterk logo hoort daar natuurlijk bij. Hoeveel tijd hier in gestoken moet worden, hangt natuurlijk af van wat je wilt en bijvoorbeeld hoeveel web-banners er opgemaakt moeten worden. Om toch een indicatie te geven, denk aan 650 tot 1000 euro.

Welke kosten komen hier nog bij?

Een aantal jaarlijkse kosten zijn bij bovenstaande prijzen niet meegenomen. Dat komt omdat dit kosten zijn voor services die afgenomen worden bij andere partijen, zoals de jaarlijkse domeinregistratie en het abonnement voor het hosting-pakket. Gemiddeld kost 1 domeinregistratie 15 Euro per jaar en een duurzaam hosting-pakket zo’n 50 Euro per jaar. Ik adviseer een goede en betrouwbare hostingpartij zoals Greenhost die ook nog eens duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Je mag uiteraard ook zelf deze zaken regelen, maar ik neem dat met alle liefde van je over. Wel zo makkelijk, omdat ik dan meteen al je wensen kan aanvragen en instellen voor de webhosting. Ik krijg overigens geen provisie voor deze aanbeveling en de facturatie hiervan gaat geheel langs mij heen.

Kort samengevat krijg je het volgende voor 450 Euro:

• Het regelen van de domeinregistratie.
• Het instellen van een duurzame webhosting-pakket.
• Het aanmaken van email-adressen en mailboxen.
• Het installeren van WordPress.
• Het installeren van een template.
• Het vullen van de website met de eerste content.
• Bijv. het toevoegen van een blog, SoundCloud en Google Maps.
• Uiteraard ontvang je een overzicht van de inloggegevens.
• En ik leg in alle geuren en kleuren uit hoe de CMS werkt.

Wat krijg je voor 650 tot 1000 Euro:

• Al het bovenstaande.
• Plus het ontwerp van een logo.
• Plus het ontwerp van een huisstijl.
• Plus meer webbanners, dus meer content.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie mail naar info@wesdex.nl of bel 06 83252343. Een virtuele kop koffie is natuurlijk ook mogelijk via Teams, Zoom, Skype, etc.

Voorbeelden van logo’s, huisstijl, WordPress-websites en overig design vind je op deze pagina: https://www.wesdex.nl/design/

Leave a Comment